Macarıstanda pulsuz təhsil şansı

Tarix: 20/04/2015

Elan!

| Ətraflı

Abel Məhərrəmov yüksək ada layiq görüldü

Tarix: 17/04/2015
Sankt-Peterburq Dövlət İqtisad Universitetdə 150-dək üzvü olan Avrasiya Universitetlər Assosiasiyasının (AUA) XIII Qurultayı keçirilib

| Ətraflı

“I Avropa oyunları uşaqların gözü ilə”

Tarix: 17/04/2015
BDU-da “Gənc istedadlar” liseyi və Nizami rayonu X.Quliyev adına 62 №-li məktəb-liseyin 3-cü sinif şagirdlərinin iştirakı, Parlament Jurnalistlər Birliyinin təşkilati dəstəyi ilə Bakı-2015 Avropa Oyunlarına həsr olunmuş “I Avropa oyunları uşaqların gözü ilə” adlı tədbir keçirilib

| Ətraflı

BDU Türkiyənin daha iki universiteti ilə müqavilə imzaladı

Tarix: 13/04/2015
Qafqaz Universitetləri Birliyi tərəfindən təşkil edilən Bakı KÜNİB 2015 təhsil sərgisinin açılış günləri çərçivəsində adıçəkilən Birliyə daxil olan universitetlərin rektorları bu gün BDU-da olublar

Futbol çempionatına start verildi

Tarix: 11/04/2015

BDU-nun futbol meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-cu ildönümü münasibətilə universitetin 17 fakültəsi arasında futbol yarışının təntənəli açılış mərasimi keçirilib

Tələbələr üçün Böyük Britaniya imkanı

Tarix: 10/04/2015
Artıq dördüncü ildir ki, “British Council” və PASHA Bank ənənəvi “Gələcəyə Təşəbbüs” yazı müsabiqəsini elan edir

| Ətraflı

BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı

Tarix: 09/04/2015
Bakı Dövlət Universiteti ilə AMEA-nın Torpaqşünaslıq və Aqrokimya İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

| Ətraflı

Ukraynanın Luqansk şəhərində od-alov içərisində qalmış tələbə bacılar təhsillərini indi Bakı Dövlət Universitetində davam etdirirlər

Tarix: 24/10/2014

Çexiyanın ölkəmizdəki səfiri Vitezslav Pivonka Bakı Dövlət Universitetində olub

Tarix: 23/09/2014

Çexiyanın ölkəmizdəki səfiri Vitezslav Pivonka Bakı Dövlət Universitetində olub.

Əsrin müqaviləsi BDU-da qeyd olunub

Tarix: 19/09/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində "Əsrin müqaviləsi"nin 20 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib.

| Ətraflı

Bakı Dövlət Universitetində IV Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumuna hazırlıq məsələləri müzakirə edilib

Tarix: 17/09/2014

Bakı Dövlət Universitetində IV Bakı Beynəlxalq Humanitar Foruma hazırlıq məsələlərinin müzakirə edilməsi məqsədi ilə fakültə dekanlarının iştirakı ilə iclas keçirilib.

Mütərəqqi islahatlar kursunun banisi

Tarix: 18/06/2014

Çexiyanın ölkəmizdəki səfiri Vitezslav Pivonka Bakı Dövlət Universitetində olub

Rektor İlahiyyat fakültəsinin tələbələri ilə görüşüb

Tarix: 23/05/2014

Rektor İlahiyyat fakültəsinin tələbələri ilə görüşüb

Rəsmi açıqlama

Tarix: 21/02/2014

Bir neçə gün bundan əvvəl facebook sosial şəbəkəsində bir qrup tələbə Nazirlər Kabinetinin alt qrupda əlavə pul ödəmələri ilə bağlı etiraz aksiyası keçirmək məqsədilə çağırış ediblər

Qazaxıstan Parlament Məclisinin sədri BDU-da

Tarix: 20/02/2014

Bu gün Qazaxıstan Respublikası Parlamentinin Məclis sədri Nurlan Niqmatulinin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini Bakı Dövlət Universitetin müəllim-tələbə heyətilə görüşüb. BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov qonağı təqdim edərək onun haqqında ətraflı məlumat verib. Müxtəlif rəhbər vəzifələrdə çalışan Nurlan Niqmatulin Astana şəhər İcra Hakiminin müavini, Prezident Administrasiyası rəhbərinin müavini, Qaraqanda vilayətinin qubernatoru, "Nur Otan"  partiyası sədrinin birinci müavini (Qazaxıstan Respublikasının iqtidar partiyası ) vəzifələrində çalışıb.

Qəhrəman şəhidimiz

Tarix: 19/01/2012

Bu gün qəhrəman şəhidimiz Fərid Əhmədovun doğum günüdür.

31 Dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəylik günüdür

Tarix: 31/12/2011

Bu gün Dünya Azərbaycanlılarının həmrəylik günüdür. Artıq 20 ildir ki, bu bayramı dünyanın müxtəlif ölkələrində yaşayan 50 milyona yaxın azərbaycanlı qeyd edir.

Bakı Dövlət Universitetində İlin ən yaxşı tələbəsi müsabiqəsi keçirilib

Tarix: 27/12/2011

Bakı Dövlət Universitetində "İlin ən yaxşı tələbəsi" müsabiqəsi keçirildi. Müsabiqə sorğu anketindən istifadə edilərək, tələbələr arasında səsvermə yolu ilə həyata keçirildi. Müsabiqədə bütün fakültə tələbələri iştirak etdilər və istədikləri namizədə səs verdilər.

| Ətraflı

1 Dekabr-Ümumdünya AİDS-lə mübarizə günüdür.

Tarix: 01/12/2011

Dekabr ayının 1-də Ümumdünya AİDS günü qeyd edilir. İlk dəfə 1988-ci ildə təsis edilmiş AİDS günü 2009-cu ildə artıq 21-ci dəfə keçirilir.

Qanvermə aksiyası

Tarix: 28/11/2011

28 Noyabr da Bakı Dövlət Universitetində Talassemiyalı və Hemofiliyalı xəstələr üçün qanvermə aksiyası həyata keçirildi. Aksiyada universitetin bütün fakültələri iştirak etdi, İlahiyyat fakültəsinin iştirakı fərqləndi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |