FANA-nın rəhbəri Voldu Yemessel Barek Bakı Dövlət Universitetində olub

29/09/2016

Efiopiyanın «FANA Boadcasting Corporate 5с»-in rəhbəri Voldu Yemessel Barek Bakı Dövlət Universitetində olub və Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında görüş keçirib. Görüşdə fakültənin dekan əvəzi, professor Cahangir Məmmədli, Radio və teleziya kafedrasının müdiri dosent Aynur Kərimova, BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin əməkdaşları, müəllim-tələbə kollektivi iştirak edib.
Qeyd edək ki, Voldu Yemessel Barek V Bakı beynəlxalq humanitar forumunda iştirak etmək üçün ölkəmizə səfər edib.